31.7.2011

Pari avainnauhaa

Kummitätini tilasi itselleen avainnauhaa, toiveena oli käyttää jonkinlaisia puuhelmiä. Olin juuri pistänyt tilausta menemään Helmi Q:lle ja innostuinkin sitten tekemään sieltä tulleista helmistä kaksi erilaisilla helmillä olevaa kaulakorua, yhtenäistä näille on niiden käyttötapa avainten kera ja nahkanauha jota käytin ensimmäistä kertaa, ja ihastuin :)



Nahkanauhassa siis pyöreitä ja tynnyri lamppuhelmiä.


Nahkanauhassa 8mm ametisteja ja kulmikkaita eebeneitä.

Kivaa, mukana on uusia lukijoita useampikin kappale, tervetuloa mukaan vaan :))

20.7.2011

Voitto kotiin :))

Facebookissa oli meneillään Helmi Q:n kesäkorukilpailu mihin laitoin kuvan rannekorusta, mikä oli ihka ensimmäinen rannekoru minkä tein kun tämän koruharrastuksen aloitin.


Kuvan laatu on kyllä taas mitä on... No mutta kuitenkin. Kahdessa rivissä simpukankuorihelmiä ja kaunis perhossalpalukko. Meni äitille lahjaksi :)

Äsken sainkin tietää Helmi Q:n facebook sivuilta että olen voittanut erään toisen kauniin työn kanssa kesäkorukilpailun ja voitinkin tällä korulla sitten 35 euroa Helmi Q:n puotiin :)) Tulikin juuri sopivaan hetkeen kun tänään suunnittelin tilauslistaa samaisen puodin sivuilla ja listasta alkoi tulla uhkaavan hintava :D

11.7.2011

Ensimmäinen hopeakoru

No niiin, hopealankaa hillottu jonkin verran varastoon (tosin jo taas lopussa...plaah...) ja isäni 50 vuotispäivän kunniaksi päätin ottaa uuden haasteen eteen, solmionpidikkeen kuningasketjulla.




Pidikeosuus on 1,2mm hopealankaa (valmispituus 7cm) ja kuningasketjuosuus (pituus 11cm) on tehty 0,8mm hopelangasta.

Ette arvaakkaan miten varovasti tuota lankaa väännettiin spiraaliksi isännän kanssa :D Mutta, eipähän tullut hukkaa kuin 3mm verran :D 

Ja Saurukille tervetulotulotoivotukset lukijakuntaan :))

Lisäilin tuonne myyntigalleriaani (linkki löytyy tuosta sivupalkista) vanhempia töitäni jotka ovat vielä vapaana

- Jenni